Jak celopolepem auta nebo dodávky ušetříte čas a starosti?

Jak celopolepem auta nebo dodávky ušetříte čas a starosti?

Máte na starost pořízení, správu, péči a obnovu vozového parku? Dobře víme, že sehnat každé 4 roky x vozů ve stejné barvě a výbavě, není legrace. A co teprve ty vysloužilé prodat... Ale každý problém má řešení. Celopolep auta wrappingovou fólií těch problémů vyřeší hned několik.

Jak brandově sladit flotilu a nečekat několik měsíců na nové vozy

Rozkaz zněl jasně – sehnat x vozů ve stejné výbavě v korporátních barvách. To se snadno řekne, ale z našich zkušeností víme, že o dost hůř udělá. Čekací doba na dodání většího množství vozů v nějaké ne úplně tradiční barvě je i několik měsíců...

Potřebujete to dřív? V Safexu vám vozy barevně sjednotíme celopolepem wrappingovou autofólií, která v porovnání s autolakem navíc:

  • ochrání lak před poletujícími kamínky, škrábanci od prstýnků, vandaly…

  • snižuje korozi

  • a tak zvyšuje zůstatkovou hodnotu vozu.

  • Pokud aplikaci provede odborník, rozdíl mezi celopolepem auta a celolakem nepoznáte.

  • Při deinstalaci autofólie do tří let garantuje společnost Safex, že lepidlo zůstane na fólii, nikoli karoserii.

Vybrat si u nás můžete z desítek až stovek barevných možností i oblíbených metalických a matných fólií. Cena celopolepu se samozřejmě odvíjí od velikosti vozidla, vámi zvolené fólie i náročnosti instalace. Ale pořád platí, že je levnější než celolak zruba o polovinu a aplikace také výrazně rychlejší.

Potřebujete zaujmout zákazníky a odlišit se od konkurence?

Reklamní polepy na automobilech a dodávkách mají oproti těm tištěným nespornou výhodu, že jsou neustále v pohybu a tak osloví poměrně hodně lidí. Kolemjdoucí budou každý den v kontaktu s vaším brandem a o to snáz si pak vaši firmu vybaví. A vy ušetříte náklady na pronájem reklamní plochy.

Pokud potřebujete pomoc s vytvořením grafických podkladů, nebo je nemáte ve správném formátu, i to pro vás rádi zařídíme.

Proč pro celopolep auta do Safexu

V Safexu děláme plotrovanou i tiskovou grafiku. S výběrem vhodné fólie a návrhem polepu jsme pomohli třeba i přepravní společnosti WeDo deliver. Naše fólie zdobí také vozy státní správy, českých drah nebo české pošty. Ty nejzajímavější projekty najdete na našem webu v sekci realizace.

Zajímá vás přesnější cena celopolepu vašeho auto nebo celé flotily vozů? 

Tak nám zavolejte (+420 270 005 046), nebo napište a po domluvě k nám můžete zamířit osobně s vozem na adresu Ďáblická 965/2H, Praha 8.

Těšíme se na osobní setkání.