Safex proti invazi na Ukrajině

Safex proti invazi na Ukrajině

Máte na starost starší budovu s mnoha okny, ve které je ale od března do října k nevydržení a zaměstnanci mají co dělat, aby horko v kanceláři přežili?

Možná si připadáte jako mezi dvěma mlýnskými kameny. Pořízení klimatizace není levná záležitost a spolu s ní citelně vzroste i spotřeba elektřiny (navíc v době, kdy všichni řeší, jak ušetřit za energie). Možná by vás to nenapadlo, ale osvědčeným a fungujícím řešením jsou termoizolační okenní fólie.

Společnost Safex spol. s r.o., veškeré její pobočky a dceřinné společnosti na území České republiky, Polska a Maďarska s okamžitou platností zastavují obchodní styky s ruskými společnostmi či jejich pobočkami až do odvolání.
Tým společnosti Safex odsuzuje invazi Ruské federace na Ukrajinu.

The company Safex spol. s r.o., all its branches and subsidiaries in the Czech Republic, Poland and Hungary with immediate effect suspend business relations with Russian companies or their branches until further notice.
The Safex team condemns the Russian Federation's invasion of Ukraine.

Компания «Safex spol. s r.o.», все ее филиалы и дочерние компании в Чехии, Польше и Венгрии немедленно приостанавливают деловые отношения с российскими компаниями и филиалами до следующего сообщения.
Команда Safex осуждает вторжение Российской Федерации в Украину.